fredag 1 februari 2013

NÄR SOLEN TITTAR IN


Tog en paus i fredagsstädningen och fångade det vackra solskenet som lyste upp hela vardagsrummet i eftermiddags. Strålande skönt att solen nu är så pass högt att den kan titta in genom våra fönster mot syd-väst.

torsdag 31 januari 2013

SNÖ PÅ GLID FRÅN LADTAKET


Riktiga snösmältardagar, hela drivor av snö segar sig sakta ner från taken. En liten försmak av våren även om jag vet att vi får ge oss till tåls ännu en stund innan den riktiga smältsäsongen kommer.

onsdag 30 januari 2013

KÖKSÖ I PÄRLSPONT


Skåpen framtill på kökön fick lite insyn-skydd här om dagen. Skåpen är överfyllda med papper, pennor, termosflaskor och annat som behövs - men som inte är särskilt snyggt att titta på. Tygbitarna som nu täcker glasens insida ger lite mer ro åt rummet. Små saker gör ibland stor skillnad.

tisdag 29 januari 2013

GLAD KAFFEBURK


Dags igen för lite kaffe med blogg. Min femåring och jag har ännu en dag en god stund tillsammans med lite kaffe, foton, blogg och saft medan lillasyster sover. 
Den här glada kaffeburken får bli dagens bild. 

måndag 28 januari 2013

KARAGREJER FRÅN FÖRR-I-VÄRLDEN


Jag hittade några charmiga, små, kara-grejer från förr i världen i en gammal ask med sysaker. Kanske det inte bara är vår tids män som jobbat lite med tyg ibland? 
Jag håller på fixar till lite insyns-skydd i tyg för en del av kökskåpens vitrindörrar. Resultatet kommer sannolikt snart på bloggen (dvs om jag blir nöjd med slutresultatet;)

söndag 27 januari 2013

SPINDELNS ISNÄT


Redo för vårens första fluga - vinterspindelns nät på terassen.